Coaching 1:1

Coachingom postanite svjesni svojih nesvjesnih obrazaca.        

Manje stresa?
Više energije?
Kako da podigneš svoju vibraciju? 
Kako da se bolje organizuješ? 

Sva snaga koja ti je potrebna nalazi se u tebi samo je moraš ponovno otkriti. Uvjerenja koja smo gradili odrastajući. Okruženje u kojem živimo. Nesvjesnost u svemu što radimo. Nemogućnost jasnog postavljanja granica. Sve nas to dovede tamo gdje ne želimo biti. Osjećamo se zaglavljeno u vlastitom životnom filmu.

Otkrij svoju žensku energiju ponovo

Da li znaš kako upravljati energijom, a ne vremenom? Da bi naučila raspolagati energijom, prvo moraš osvjestiti ponašanja koja ti troše energiju. Zatim, preuzeti odgovornost za njihovo mjenjanje bez obzira na okolnosti s kojima se suočavaš.

Radimo skupa da postigneš više za manje vremena. Ja ti stvaram vrijeme i vraćam energiju.

Pitaš se kako funkcioniše coaching 1:1?

Coach je osoba koja ti pomaže da ostvariš željenu promjenu i ciljeve. Coach zatvara jaz koji nastaje između misli da nešto trebaš uraditi i da to zaista uradiš.

Jasno, usmjereno i fokusirano. Identifikujemo problem i polako radimo na njegovom rješavanju. Ali, problem je da ne možeš promjeniti nešto, a da prvo toga nisi svjesna. Coach je tu da ti u tome pomogne. Više o coaching-u pročitaj klikom ovdje.

Ishrana, fizička aktivnost, meditacija, vježbe disanja. Zašto provoditi vrijeme u kontaktu sa prirodom? Zašto se okružiti ljudima koji vam vraćaju energiju, a ne izvlače? 

Fokus u radu je na četiri segmenta:

Fizičkom

Ishrana, san, fizička aktivnost.

Mentalnom

Kako poboljšati i održati fokus, organizacija vremena.

Emocionalnom

Kada si u stanju preuzeti veću kontrolu nad svojim emocijama, možeš poboljšati kvalitet svoje energije, bez obzira na vanjske pritiske s kojima se suočavaš.

Duhovnom

Kada su svakodnevni rad i aktivnosti u skladu s onim što najviše cijeniš i sa onim što ti daje osjećaj smisla i svrhe. Kada su osnovne životne vrijednosti usklađene sa tvojom životnom svrhom.

Coaching poziv traje 45 minuta gdje identifikujemo problem i radimo skupa na koracima za njegovo rješenje. Coaching pozivi se obavljaju svake dvije sedmice sa jasno definisanim rasporedom.

Nakon poziva dobijaš materijale i potrebne sadržaje za dalje uvide i rad.

Više energije, manje stresa

Zvuči kao čarobna formula?

Prijavi se na newsletter kako bi svakog ponedjeljka dobila email sa savjetima i materijalima koji će te potaknuti na promjenu.

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Više energije, manje stresa

Zvuči kao čarobna formula?

Prijavi se na newsletter kako bi svakog ponedjeljka dobila email sa savjetima i materijalima koji će te potaknuti na promjenu.

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Pošaljite upit za radionicu u vašoj kompaniji

Podaci se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Zakaži besplatnu uvodnu konsultaciju

Lični podaci se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.