Odricanje od odgovornosti

Pregledavanjem sajta wholistic.ba i njegovog cjelokupnog sadržaja do koga možete doći na njemu ili putem njega (email bilteni, kursevi, elektronske kinjige, webinari, online kursevi i program, društvene mreže) slažete se da u potpunosti prihvatate sve dijelove ovog disklejmera (odricaja od odgovornosti). U slučaju da se ne slažete sa bilo kojim njegovim dijelom, ovog momenta napustite sajt i nemojte više pristupati njegovom sadržaju.

Sadržaj sajta predstavljen je javnosti samo u edukativne i informativne svrhe
Svi sadržaji na sajtu objavljeni su za potrebe informisanja i edukacije.

Nema zdravstvenih savjeta
Autorica sajta nije doktorica ili psiholog niti ima namjeru to da postane.

Ne tretiram, ne liječim niti dajem dijagnoze.

Svi sadržaji sajta dati su na uvid u najboljoj namjeri i autorica sajta ni u kom slučaju ne može biti odgovorna za bilo kakve štete i propuste i ni u kom slučaju ne prihvata odgovornost za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati kao posljedica korištenja informacija.

Preuzimate ličnu odgovornost
Prihvatate da dobrovoljno pristupate sajtu i da ste isključivo i lično odgovorni za vaše izbore, akcije i rezultate-sada i u budućnosti.

Preuzimanje rizika
Kao u svim situacijama, ponekad postoje nepoznati pojedinačni rizici i okolnosti koji mogu nastati korištenjem sajta i koji mogu uticati na rezultate i umanjiti ih. Shvatate i prihvatate da sve sugestije i preporuke sa sajta ili preko njega preuzimate na sopstveni rizik bez ikakve odgovornosti autorice i ostalih kreatora sadržaja.

Partnerski ugovori – Affiliate program
Autorica sajta može da se odluči za saradnju sa brendovima čije vrijednosti, vizija i misija su u skladu sa njenim vrijednostima uz visok stepen selekcije.

Od vas se traži da koristite vlastitu procjenu da biste utvrdili da li su takav proizvod, usluga ili program odgovarajući za vas. Preuzimate sve rizike i autorica sajta nije odgovorna za bilo koji program, uslugu ili proizvod koji promoviše, prodaje ili podijeli na sajtu.

Nema ličnog odobrenja autorice sajta
Sva literatura i veb adrese na sajtu sa informacijama, mišljenjima, savjetima , programima, proizvodima ili uslugama bilo kog pojedinca, firme ili entitete ne predstavljaju zvanično odobrenje autorke sajta. Autorica sajta nije odgovorna za sadržaje, priloge, email-ove, video zapise, društvene mreže, programe, proizvode i usluge bilo koje druge osobe, firme ili entitete koji mogu biti povezani ili upućeni na ovaj sajt. Također, ako se adresa sajta pojavljuje na drugoj veb lokaciji, programu, proizvodu ili uslugama nekog pojedinca, ona ne predstavlja zvanično odobrenje autorice sajta za njihovo poslovanje ili veb sajt.

Greške i propusti
Iako se ulažu svi napori kako bi se osigurala tačnost informacija koje se dijele na sajtu ili putem njega, informacije mogu nehotice sadržavati netačnost ili tipografske greške. Slažete se da autorica sajta nije odgovorna za stavove, mišljenja ili tačnost činjenica koje se dostavljaju na sajt ili putem njega, niti od bilo kog drugog pojedinca ili kompanije koja je povezana sa sajtom ni na bilo koji način. S obzirom na to da se naučne, tehnološke i poslovne prakse stalno razvijaju, slažete se da autorica sajta nije odgovorna za tačnost informacija na sajtu, niti bilo kakve greške i propuste koji se mogu pojaviti. 

Preuzimate sve rizike i slažete se da autorica sajta na bilo koji način nije odgovorna za tačnost informacija na sajtu.

Korištenjem sajta wholistic.ba slažete se sa svim dijelovima gore navedenog odricanja od odgovornosti.

Prijava za meal prep online radionicu kuhanja

Popunite formu ispod i očekujte odgovor u roku 24h.

Više energije, manje stresa

Zvuči kao čarobna formula?

Prijavi se na newsletter kako bi svakog ponedjeljka dobila email sa savjetima i materijalima koji će te potaknuti na promjenu.

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Više energije, manje stresa

Zvuči kao čarobna formula?

Prijavi se na newsletter kako bi svakog ponedjeljka dobila email sa savjetima i materijalima koji će te potaknuti na promjenu.

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Pošaljite upit za radionicu u vašoj kompaniji

Podaci se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Zakaži besplatnu uvodnu konsultaciju

Lični podaci se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.