Wellness dani

IMG_6011

Umorne od umora?

Uravnotežite svoj život.

Wellness dani su kao kratak odmor za tijelo, um i dušu. Radi se o punjenju baterija i fokusiranju na ono što je važno, odnosno na vas. 

Ovi dani su divna prilika da se rasteretite, izbacite balast i napunite baterije kako biste ponovo pronašli svoj centar i konačno dale sebi dozvolu za odmor.

Ovih dana ti si u fokusu. Zajedno radimo na tvojim željama i potrebama .

U opuštenoj atmosferi uspostavljamo ravnotežu između načina razmišljanja, prehrane, vježbanja i opuštanja kako bismo dugoročno utjelovili znanje i osjećale se osnaženo i moćno.

IMG_5962
IMG_5969

Da bi naučili raspolagati energijom, pojedinci moraju prepoznati ponašanja koje troši energiju, a zatim preuzeti odgovornost za njihovo mijenjanje. Bez obzira na okolnosti s kojima se suočavaju.

Većina nas ulaže velike napore u razvoj vještina, znanja i kompetencija. Vrlo mali broj pomaže u izgradnji i održavanju svoje energije – što se obično uzima zdravo za gotovo. Veći energetski kapacitet omogućava da se za manje vremena postigne više, na višem nivou angažmana i uz veću održivost.

Tokom dana na programu su sljedeće radionice:

Program je skrojeni u zavisnosti od djelatnosti, broja zaposlenika, željene dužine trajanja radionica i prostora za održavanje radionica.

Jedan divan Wellness vikend u ambijentu i organizaciji hotela Briig održan je u Hrvatskoj 2022.

Za više detalja pogledajte ovdje ili ovdje.

IMG_6012

Fokus je na četiri segmenta:

Fizičkom

Ishrana, san, fizička aktivnost.

Ovdje nema propisivanja nikakvih dijeta. Zašto? Zato što dijete stvaraju loš odnos prema hrani i počinjemo hranu dijeliti na dobru i lošu, a to ne želimo. Učim vas složiti vlastiti tanjir ishrane.

Tips & tricks kako lakše iskombinovati i napraviti cjeloviti obrok.

San i stres.

 

Mentalnom

Uvjerenja i zašto su bitna?

Kako poboljšati i održati fokus. Time vs. energy managment.

Emocionalnom

Kada su ljudi u stanju preuzeti veću kontrolu nad svojim emocijama, mogu poboljšati kvalitet svoje energije, bez obzira na vanjske pritiske s kojima se suočavaju. Emocije su energija. Kroz vježbe iz energetske psihologije osvještavamo kako smanjiti stres.

Duhovnom

Kada su svakodnevni rad i aktivnosti u skladu s onim što najviše cijenite i sa onim što im daje osjećaj smisla i svrhe. Kada su osnovne životne vrijednosti usklađene sa životnom svrhom. 

 

Povratite energiju.  Vratite moć u svoje ruke. Napravimo korake skupa i povežimo tijelo, um i duh u jedinstvenu cjelinu.

Prijava za meal prep online radionicu kuhanja

Popunite formu ispod i očekujte odgovor u roku 24h.

Više energije, manje stresa

Zvuči kao čarobna formula?

Prijavi se na newsletter kako bi svakog ponedjeljka dobila email sa savjetima i materijalima koji će te potaknuti na promjenu.

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Ovaj sajt koristi kolačiće (cookies). Nastavkom korišćenja sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.

Više energije, manje stresa

Zvuči kao čarobna formula?

Prijavi se na newsletter kako bi svakog ponedjeljka dobila email sa savjetima i materijalima koji će te potaknuti na promjenu.

Email adrese se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Pošaljite upit za radionicu u vašoj kompaniji

Podaci se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.

Zakaži besplatnu uvodnu konsultaciju

Lični podaci se ne ustupaju trećim licima ni pod kojim uslovima.